Het klinkt nog altijd vreemd mezelf te horen zeggen. ik ben geen mens, toch niet van deze aarde. En ik ben hier ook niet om te blijven. Meestal word ik overspoeld door goede raad om te aarden, oefeningen te doen. deze goede raad alhoewel goed bedoeld heeft me in het verleden, toen ik niet zo evenwichtig was, dikwijls tegengewerkt. vandaag de dag komen veel sterrenkinderen, zoals mensen ze hier noemen. nieuwe tijd kinderen aan. In een wereld die ze nooit gekend hebben, in het heel universum zijn gelijke niet kent. Wie kan hen goede raad geven om echt te helpen?
Ik als oudere die het allemaal overleefd heeft. ken de valstrikken de moeilijkheden, om ze bij de hand te nemen en door het mijnenveld te leiden.  De gewone mensen mogen mee profiteren van de kennis. En mee gaan. Al vertellend neem ik jullie mee in een bijzondere kijk van de buitenstaander op deze aarde, leer nieuwe technieken aan. Bouw je zelfvertrouwen op. Ik maak je zelfstandig, vrij van manipulatie. Leer je intuitie te volgen. Op een manier dat je zegt. maar dit wist ik allemaal al. Natuurlijk wist je het. Je had alleen iemand nodig die kwam zeggen dat je gelijk had. Ik kan natuurlijk zeggen wat je zo graag hoort. Maar er zijn er al genoeg die je zeggen wat je graag hoort. of wat ze zelf graag horen. Ik wil de waarheid zeggen. De 2 kanten van de munt.
 Ik ga geen problemen uit de weg.
Ik channel niet, ik ben geen boodschappenjongen of telefoonlijn. vragen kunnen beantwoord. maar soms duurt het 3 dagen to 3 weken voor een antwoord klaar is.
Ik ben geen medium. ik vind het persoonlijk niet goed dat overleden mensen steeds opgeroepen worden, en uit hun vrede gahaald om weer in een leven te komen dat afgesloten moet zijn.
dit wil niet zeggen dat als er kontakt komt met iniatief uit de andere wereld ik het negeer. het belang van overgegane zielen en veilige thuiskomst van alle overgegane mensen ligt zeer dicht aan mijn hart.
het lot van de dieren, de kinderen is heel zwaar hier.
komende van een wereld waar geen dieren worden gegeten. meer nog waar dieren als mensen rondwandelen, en andere halfmensen zijn. Is vegetarisch zijn, en voor dierenrechten opkomen ,meer als een filosofie.Leave a Reply.