Mensen aanvaarden dat hier op aarde veel wetten zijn. En gaan ervan uit dat in het hogere geen wetten zijn, en men in liefde alles toedekt. Dit is een misvatting. De hogere vibraties word als vrij en zonder wet geinterpreteerd. Omdat zij die daar leven,reeds een uitzonderlijk nobel karakter en zelfdicipline hebben. Ze zijn zo geëvolueerd en ontwikkeld dat ze automatisch de wet naleven, omdat het hun natuur geworden is. in het hogere licht is het zelfs zo dat het in feite vele male strenger is als op een lagere aarde gelijk hier. terwijl hier beneden de nadruk ligt om de verleiding te weerstaan. ligt het van boven op het niet laten opkomen in het denken.
Voor je kan opstijgen worden we veel en uitgebreid getest, in verschillende omstandigheden. Volgens het verhogen van de vibratie s worden de tests strenger. Een lichtwerker, of afgevaardigde vanuit het hogere, moet aan strengere eisen voldoen als een doorsnee iemand. De test gebeurd op de titel waarop je beroemd.  Als je jezelf dus een eretitel als lichtwerker neemt, word je in die mate getest op je werkelijkheid. Om de testen of proefen goed te doorstaan is het dus beter je in een lagere stand te plaatsen. dan jezelf voorop te stellen.
Het is ook zo dat de standaard meting niet altijd gelijk is. Het meten is niet met 1 maat. 
wat bedoel ik hier mee? Je kan iets fout  doen in een dagelijkse situatie, Nu dan word je er niet op aangekeken en met de tolerantie weg gevaagd. als je hetzelfde doet, na een meditatie waarbij je in de aanwezigheid bent van zeer hoge energieën. en ditzelfde in deze energie en onder hun ogen gedaan word. Word er minder geexcuseerd.
Voor je dus beslist te spreken of te handelen, moet je herkennen, in welke situatie je bent en in welke energie. hiervoor is het ontwikkelen van bewustzijn in het heden nodig.

margarethaverbraeken@gmail.comLeave a Reply.