Foto
aardehealing  en aardecleaning
Velen zijn bezig met een of andere vorm van energiehealing. is dit genoeg?  Neen,om deze aarde op orde te stellen moeten de handen uit de mouwen worden gestoken. Als er vuil op de weg ligt, of in het bos. Ga je er niet naast zitten mediteren tot het verdwijnt. Alleen mediteren en spiritueel bezig zijn is niet genoeg.
Het is ook oneerlijk om te verwachten dat God, de engelen of de Aliëns. onze rotzooi komen opruimen. Dat we nadat we deze planeet op ongeveer 200 jaar bijna tot vernietiging hebben gebracht. ons een andere zou gegeven worden, zonder dat we het respekt om ermee om te gaan hebben geleerd.
Mensen moeten ontwaken en we moeten onze stem laten horen. De aarde word niet gezuiverd door een symbolische aktie. .of door een enkeling. Het behoud en herstel van deze aarde moet door al de bewoners gedaan. we moeten met ons allen groen gaan denken. Vuile stranden moeten opgeruimd. We moeten recyclage verhogen en de rug toekeren aan de wegwerpmaatschappij. Groepen moeten zich verenigen om in plaats van geld, diensten uit te wisselen. De tweedehands markten moeten groeien.
En vooral moeten we de dieren terug plaats geven. Dit wil zeggen, we aanvaarden dat er slakken, rupsen en mollen in de tuin zitten. We  laten de appelen, peren en andere dingen die we niet moeten hebben. liggen in de tuin voor de dieren. ons gazon mag ook andere planten bevatten als gras. we kiezen voor alles zoveel mogelijk de natuurlijke weg; bannen plastic en andere wegwerpdingen zo veel mogelijk uit ons leven.Natuurlijk is het leven niet zo eenvoudig meer, en gemakkelijk. het alternatief is dat we gegarandeerd op de vernietiging van de aarde afstevenen.Daar is geen Maya kalender, noch speciale kennis voor nodig. Nu reeds sterven vogels ,vissen, en allerlei dieren in massa door de gevolgen van plastic in oceanen en op land. Olie vervuild de oceanen, en maakt grote delen van het land ongeschikt om gewassen te kweken.  De zoo dient nu niet meer om speciale dieren ten toon te stellen. Maar om kweekprogramma s te ondersteunen , om dieren die met uitsterven zijn bedreigd terug een bestaan te geven. de zeeën zijn buiten de vervuiling leeg gevist. Dieren worden op een manier gekweekt en grootgebracht, geslacht op een wijze dat het mensonwaardig is. laat staan dat dit praktijken zijn die gangbaar zijn op een hogere planeet. 
Er is eten genoeg op de wereld voor de 6 miljard mensen. zelfs voor 12 miljard mensen. alleen is het voedingspatroon verkeerd.. Velen eten te veel. te luxueus. en besteden geld aan 1 maaltijd. Waar men 100 anderen een maaltijd kan van geven. Als de mens terug granen en fruit gaat eten, in plaats van dieren. Is er ineens voor veel meer mensen eten.
Wat heeft dit met aarde heling te maken. Nu moeder aarde voelt het lijden van haar bewoners. van de dieren, van de mensenkinderen. Miljoenen kinderen die op straat leven zonder een dagelijkse maaltijd of  degelijke beschutting. de dieren die geen plaats gegund worden om te leven. de massale houtkap.  De nucleaire en plastic vergiftiging.,raken haar geestelijk en lichamelijk.
Haar lot is met ons verbonden. Het leven op aarde dient in symbiose te zijn. tot welvaren van beiden. Indien de mens zich beschaafd en verlicht noemt. Moet hij alszo handelen.  
Iedereen moet een inspanning leveren, om deze aarde te redden en bewoonbaar te houden. Zij die hier nu al aktief mee bezig zijn. dragen meer bij tot de redding van de planeet. dan hen die wekelijks transmissie meditatie doen. Wanneer de aarde proper is gemaakt en met respekt word behandelt. zal ze zichzelf energetisch in orde stellen.
iedereen van ons kan beginnen met zich aan te sluiten bij petities. Door bewustzijn te creëren  door zijn akties anderen te inspireren. De aarde, onze moederplaneet rekent op ons.

margarethaverbraeken@gmail.com 
Leave a Reply.