Hoe denk je dat een buitenaardse eruit ziet? 
Wel net als de gewone mens . Eens ze in incarnatie komen  is er alleen verschil in denken en weten met de gewone mens. Ervaringen heeft geleerd dat wanneer een spaceship zich vertoont. Er dadelijk door het leger word op geschoten. Wie fisiek kontakt wil. Word onmiddelijk in labatoriums gestoken en langzaam doodgemarteld door wetenschappers. De mensen in het algemeen, zijn meer geintreseerd in wetenschap als in de spirituele kennis. En zijn verder niet erg meewerkend. 
Buiten de normale gevaren waar iedereen op aarde deel aan heeft( moord, kidknapping, verkrachting, ziekte, verkeersongelukken, natuurrampen) . Worden de nieuwe tijds kinderen. De sterrenkinderen, lichtzielen en ook lichtwerkers het heel moeilijk gemaakt. Door hun wereldvreemde ideeën. En hun iets afwijkend gedrag. Zijn ze al heel jong het gevolg van pesterijen. Die hen dikwijls tot zelfmoord brengt.Verder  lopen ze het risico wanneer ze hun ESP gaven  bekend  maken. 
Nog steeds in labs getest worden en  neurologische proeven op gedaan of als geestesziek bestempeld. Ze lijden vaak aan voedsel allergie, hebben het emotioneel en spychisch heel moeilijk. En de energiën zijn niet altijd kompatibel met een menselijk lichaam,waardoor ze fisieke problemen krijgen . Er is ook maar een klein deel van de aarde geschikt om te incarneren, om een groot slaagkans te krijgen. Ze zijn gekomen om deze aarde te veranderen , de maatschappij in het geheel. Gewoon door aanwezig te zijn, en hun visie te delen. Zodat de positieve golven versterkt worden. Maar ondanks de uitnodigingen die door het universum worden rondgestuurd. Worden we nog steeds vijandig benaderd. als er 1 boodschap is die steeds tot me doordringt is " stop whit killing us" Stop met ons te doden"
De reden dus dat er slechts weinigen zullen toegeven niet van deze aarde te zijn. is hier een gevolg van. De wezens waarvan men denkt in het bijzonder de grey s. komen van veel dichterbij als men denkt. Ze komen niet van een andere planeet. Maar van deze aarde in een andere dimensie. Door al de kernproeven, testen met death ray s, supersonische bommen. Word ook hun wereld bedreigd. Wanneer ze hier in handen komen van mensen. Worden ze opgelsoten  en ontleed. Er is hier geen wet ter bescherming van aliëns.
Net als in een niet zo ver verleden, men nog discussieerde. Of een indiaan en een neger wel een ziel had en als mens kon bestembeld worden. ( de massale uitroeiing van de indianen is niet zo lang geleden. net als de amerikaanse slavernij van de negers. Welke behandeling niet als beschaafd kan genoemd worden) Zo denkt men vandaag over al wat niet van deze aarde is. Het enige wat mensen willen is dat ze nog meer wapens brengen en kant kiezen wie de wereldheerschappij brengt. Als er verandering kom op deze aarde. zullen het de mensen zelf moeten doen. De wereldoorlog is 72 jaar voorbij. Iedereen heeft het over de gruwelen die het regime van Hitler heeft begaan, maar vandaag in Syrie gebeurt hetzelfde, en toch word er niet ingegrepen.
Buitenaardsen , zijn nu bezig met het lichtgrid in een lichtschild te veranderen,de magnetische velden te herstellen. En de beschadigde matrix van de planeet te herstellen. Ze staan de engelen bij in hun strijd tegen de duisteren. Maar ze zullen niet het bestuur van de aarde overnemen. Althans niet de zuiveren. er  zijn er wel die maar al te graag deze planeet zouden koloniseren, De rechtmatige mensen in aantal  minimaliseren en als slaven houden of als huisdier. De strijd om dit te voorkomen, gebeurt zoveel mogelijk onzichtbaar voor de mensen, en in de etherische velden en in de energie stromen.
Maar voor dit is het wel nodig een fisiek lichaam te hebben als ankerpunt voor de energieën en bewustzijn. zodat we op onze plaats blijven. Het zou heel wat gemakelijker zijn, als mensen ons leven als mens ook respekteerde en ons niet moeilijker maken dan het is. Mensen willen weten wat er allemaal gebeurt. maar zijt even realistich. Denk je echt dat je ineens gaat vinden we hebben een geheime basis daar. en onze vijand zit daar en daar en we gaan hem morgen aanvallen? Nu zelf in een mensen oorlog gebeurt het niet.
Het zou ook een inbreuk zijn tegen het primair handvest, dat vereist dat men erop moet toezien dat de natuurlijke evolutie , niet verstoord word door onze aanwezigheid. en de mens geen toegang krijgt tot technieken en kennis, die hij zonder ons anders niet zou hebben. Alleen als het aanwezig is kunnen we sturen. Of deze aarde zal voortdraaien of niet. ligt dus in de handen van de mensen zelf. niet in de handen van buitenaardsen.
margarethaverbraeken@gmail.com
10/8/2012 19:19:14

Ja zeker zijn ze hier...en al heeeel lang :-) <3

ReplyLeave a Reply.