Daden en gevolg
de mensen worden niet agressief omdat de aarde in stress is. Maar de aarde is in stress, door de agressie en disrespect voor elk leven. Vanuit de mens zijn zijde.
Denken veroorzaakt golven positieve of negatief. Positief creeêrt harmony. Negatief disharmony.
Zij die disharmony creëren, moeten zich er goed van bewust worden. Dat disharmony tot vernietiging leid.
En zij mee in die vernietiging zullen zijn. Er komt een tijdspunt dat het duister en negatieve denken zal verzameld worden en geconcentreed op 1 punt in plaats en tijd. En ze zullen ervaren welk bestaan ze zelf gecreëerd hebben. het is onrechtvaardig en liefdeloos om kwaad en goed samen te laten bestaan, en lijden te veroorzaken aan de onschuldigen. Dat dit zo zou moeten zijn is een illusie.
Alles heeft een plaats nodig. zowel kwaad als duisternis. Maar ze kunnen niet op 1 plaats zijn met goedheid en licht. Waar licht is, is geen duisternis. en deze moet wijken.
Deze aarde en alle bewoners komen nu in de tijd dat de keuze licht of  duisternis moet gemaakt. en het handelen en spreken toont welke keuze is gemaakt. 
Iedereen mag ongedwongen de vrije keuze eerlijk maken. Wie vrije keuze heeft. draagt ook de gevolgen.
Om deze keuze te maken zorgen we dat de massa manipulatie stopt. ( de lichtstrijders, het galactisch leger van licht. d.w.z.. niet alleen de engelen die bij deze aarde en universum horen. maar ze worden ondersteund door lichtstrijders en engelen die van een ander hoger ontwikkeld universum komen.) 
Hoe dit juist gebeurt is niet een zaak van mensen om te weten. De hemelen voert in dit geen open politiek in details. De mensen zullen gemerkt worden, wanneer eerlijke testen zijn uitgevoerd.
Elke aktie heeft een reaktie, ten goede of ten kwade. Denken gaat vooraf aan aktie.

De intentie waarin de aktie plaatsvind. De uitlokkingsfaktoren.;zal allemaal mee in de evaluatie worden gebracht. Karma is een zeer komplexe zaak., en de enige'n die deze tenvolle begrijpen zijn de karmameesters.. zij dus die  het lot bepalen, en beslissen over de samenhang van volgende levens. Overbrenging en herplaatsen van zielen gebeurd dus door intense samenspraak met hen. Van zowel de vertrekkende planeet als de ontvangende planeet.
margarethaverbraeken@gmail.comLeave a Reply.