Als hogere lichtwerker is besloten: om voor onze eigen veiligheid. de aardse mensen en de donkere werkers te versleutelen of  blokkade code in te planten in de 10 chakra.  En dit om te verhinderen dat ze nog langer de mogelijkheid hebben om in onze veilige ruimtes te komen. Daar 96 pct van de aardse mensen nu bezig zijn aan het openen van de 5e en 6e chakra, en slechts 1 tot 2 pct aan het openen van de 7e chakra en uitzondelijk de 8e chakra. Zal het voor de komende 26,700 jaar geen verschil maken in hun evolutie. en na 28,600 jaar kunnen ze dan gewoon hun natuurlijke evolutie vervoegen.
De reden voor deze maatregel is. Door het groter aantal lichtwerkers en lichtstrijders, die neerdalen in menselijke lichamen, en de aanwezigheid met al onze hogere lichtbindingen. Vindt neveneffect plaats dat de chakra ,s te snel worden geactiveerd. terwijl de mensen er zelf niet klaar voor zijn, om hier mee om te gaan. Er zijn ook te weinig begeleiders om mensen hierin op wereldvlak te ondersteunen.
Door deze beslissing en aktie creeëren we ook een veilige ruimte, voor onszelf tussen het 11e en 13e niveau. waar we onszelf kunnen versterken voor onze strijd tegen het duister leger.
Daar mensen vaak gebruikt (misbruikt) worden, door negatieve entiteiten, weggens hun zwakke natuur.  Worden deze poorten dus  gebruikt om omhoog komen. Het  is dus een bescherming voor de mens zelf. Daar ze nutteloos worden om hen voor dit doel nog langer te gebruiken.  Word er verwacht dat er  niet langer een massale aanval op hen gericht worden. maar kan de strijd geconentreed worden tussen ons en de echte vijand.
Onze intentie, s is in de strijd om de aarde, de mens zoveel mogelijk te bescherming en te sparen. en zijn natuurlijke evolutie plaats laten vinden zoals het bedoeld is om te zijn.
niet kopiëren zonder naamsvermelding margarethaverbraeken@gmail.comLeave a Reply.