Foto
de aarde heeft nood aan transmissie meditatie
De aarde heeft momenteel een tekort aan energie instroom. Meer als ooit is er nood aan groepen die aan transmissiemeditatie doen. Dit is de hogere energie naar beneden halen en in de aarde laten stromen.
Tot nu toe en nog gebeurd het, hebben mensen de gewoonte om te mediteren, hun vast te ankeren in het hart van de aarde, en dan al hun negativiteit in de aarde te sturen. terwijl ze het goede eruit halen. Nu zo gezegd klinkt het liefdeloos. wat wij moeten doen is net de negativiteit uit de aarde halen en er positiviteit in sturen.
Nu hebben we allemaal een bepaalde energie die we beheersen. Hetzij liefde, reiki gele, groene,blauwe, paarse, witte, zilveren of gouden energy. we kunnen allemaal iets. het word dus tijd dat er groepen gevormd worden om aan transmissie te doen.
Hou er rekening mee dat transmissie meditatie dienstbaarheid is. Dit wil zeggen je kan je er niet voor laten betalen. Wie zich laat betalen voor een transmissiemeditatie is een dief van het universum.  Wanneer je de term onkosten gebruikt om toch een compensatie te krijgen volgt een verkeerde afslag in zijn denken.
Door deze dienstbaarheid krijg je een groei van jezelf. Je spaart geld uit aan alle cursussen en opleidingen die je niet langer moet volgen om vooruit te geraken op je pad.
Verder kan je ook in het fisiek steunen. Ik bewonder al de mensen die zich inzetten in natuurbehoud, de dierenbescherming, het verspreiden van het vegetarisme. Zij die werken voor de armen. Er valt niet te ontkennen dat de groep die effektief zijn schouders onder het herstel van deze aarde zet. steeds groeit, er zijn prachtige zielen onder hen met een groot hart. Ook al zijn ze spiritueel niet bezig.
Alle kleintjes maken een groot. Schat jezelf niet te min om verandering op deze wereld te brengen. zoek je eigen goed doel.  Begin eraan.

margarethaverbraeken@gmail.com wees fair kopieer niet en herplaats niet. zonder mailsvermelding.
Leave a Reply.