de arbeider is zijn loon waard (persoonlijk overdenken)
Op dit moment sta ik voor een moeilijke keuze. Tot nu toe heb ik het principe van thuis gehandhaafd. Omdat ik vaak in het midden ben van de armen. Weet ik wat 20 E voor hen waard is. Omdat de meesten die diensten aanbieden in het paranormale circuit veel geld vragen. Ligt dit buiten het bereik, van de mensen waar ik meestal kontakt mee heb. Mijn hart op deze wereld gaat uit, naar de armen die in moeilijkheden zitten buiten hun wil om, de kinderen, de dieren. kortom de zwaksten aan wie iedereen voorbij gaat. Ook zij hebben recht op diensten.  Als je van 800 E per maand leeft is 75 E  niet te betalen. en dit heb je toch gemiddeld nodig . Voor hen doe ik het dus bijna gratis. En vermits men blijkbaar deze ook altijd bij mij terechtkomen. Ben ik vaak druk bezig op eigen kosten. Echter ik ondervind, dat mensen die me wel kunnen betalen vrije gave ,verkeerd begrijpen met  gratis.
 Ik heb me altijd weigeren aan te passen aan het systeem van deze wereld. Ik ben hier maar tijdelijk. Ik hoop na dit leven terug te vertrekken of ten laatste binnen 2 levens . Zoals gepland was wanneer de grote moeilijkheden voor de aarde voorbij zijn. En in mijn thuis werken we volledig op een ander systeem. 
In al mijn vorige aanwezigheden op deze planeet, heb ik ook nooit voor mezelf moeten opkomen, of voor mezelf zorgen. Ik mis dus enkele overlevingsskills voor hier. Maar om op de juiste tijd en plaats te zijn nu. Kan men niet zo kieskeurig zijn als een plaats om te incarneren vrij komt.
De keuze is voor mij dus hoever ga ik toegeven.  Moet ik echt commerciëler worden ter bescherming voor mezelf. Ik krijg van boven steeds door dat ik meer volgens mijn stand moet handelen. En meer op mijn strepen moet gaan staan hier beneden. En ik heb geleerd om naar de goede raad te luisteren .
Heb vandaag ook even kaarten gelegd voor me. Kan het nog alleen maar voor het heden. Het is tijd voor een totaal nieuw begin. En nogmaals een verwijzing naar het verbinding maken van het hoger naar het lager. Ben momenteell nog niet stabiel. Soms zit ik dagen helemaal daarboven.  En lijkt of ik puur licht ben,  dan ben ik weer gewoon. ( nu ja de meesten vinden dat nooit zomaar gewoon ben) menselijk. Iemand die bezig is met broeken te naaien, en brood te bakken, en de rommelmarkten afschuimd dus. En zich laat verleiden tot weer een aankoop van een porceleinen pop, waar ik helemaal geen plaats voor heb  om te zetten. Soms mis ik het wel, die konstante leiding van me. nu moet ik op eigen benen staan, en komen ze nog alleen door als er iets mis gaat. dat is spirituele volwassenheid. eens je je lichtdiploma hebt moet je het alleen doen. is net als in de wereld. je eeuwige studenten. en je hebt er die na hun diploma erineens invliegen. Nu na deze wereld als werkstuk in te dienen, zullen alle andere planeten een makkie zijn.
 Tijd dus voor mij om even serieus plannen te maken.  Hoe het nu moet en hoe ik het ga neer zetten.
margarethaverbraeken@gmail.comLeave a Reply.