Foto
de controle over het water. 
naast het geld, olie, geweld. is in de meer vrije staten water het ultieme controle middel. Niets kan zo erg gemist worden als drinkwater. Nu worden we langs alle kanten gemanipuleerd en onder controle gehouden.  Soms is het gewoon onschuldig. En dikwijls zijn we zelfs blij ermee. Moeten we minder denken en minder beslissen.
Nu is men hier in België een campagne begonnen, om mensen ervan te overtuigen, kraantjeswater te gaan drinken ipv flessen water. Nu water kan voor alles gebruikt worden. Net als men in het verleden er fluoride instopte omdat men dacht dat dit goed voor de tanden was. Kan water tegen de bevolking gebruikt worden. want als de fabrikanten van bron, bergwater eruit zijn wegens gebrek aan verkoop. Is de alleenmacht. Aan de kraantjeswater leverancier. Als ze dus beslissen dat de mensen geen kinderen meer mogen krijgen. Kan men gemakkelijk anticonceptiva in het water doen. Of als de ene of andere gek een stad wil uitmoorden een bacterie in het water zetten. ver gezocht? Het is in ieder geval een feit. dat een top van de mensen vind dat deze wereld overbevolkt is. En daarmee bedoelen ze niet dat men een zielsverhuizing wilt naar een andere planeet. neen zij willen zelf meer plaats op deze aarde.
Nu de economie ineenstort. mensen langer leven. en zieken een beter verzorging krijgen. groeit het aantal mensen die ten laste komen van de werkende klasse.  Mischien is dit dus wel de oplossing voor hen om hier komaf mee te maken.
Ondertussen zit het kraantjeswater al vol chemische spullen om het drinkbaar te maken. als ik er een aqaurium mee vul, gaat mijn goudvis dood. In mijn pompwater niet.
Nu als iedereen afhankelijk word van het kraantjes water. is het zeer gemakkelijk om via een bacterie. mensen uit te dunnen.. Of als drukmiddel te gebruiken. doe wat we zeggen of geen water voor je.
 Mischien kijk ik toch teveel naar de conspirasy theory s van Venture.
Sinds ik extra betaal voor discovery,sy fy en history. weet ik meer en beter wat er op deze aarde allemaal gebeurt in beschaafde landen. Ik ben in ieder geval blij met mijn popmpwater. voel me een stukje veiliger erdoor.

margarethaverbraeken@gmail.com
Leave a Reply.