2013   19 tot 24 december 2012 was letterlijk een afsluiting voor mij; een volledige energie wisseling en even fisiek dood. Letterlijk een nieuw begin. Omdat you tube momenteel problemen geeft met up loaden; Zet ik hier de link van een vroegere tape. ; Iedereen laat zich meestal op zijn best zien one line. tot nu toe heb ik me als mens en lichtwerker gesplitst. alsof ik 2 verscheidene levens had. Ze komen nu samen. To 5 jaar geleden was ik normaal. Kon vlot lezen, schrijven, onthouden en sprak  vlot 3 talen. ik had een grote kennis van verschillende geloven en filosofieën, typte vlot. Begon tekeningen te verkopen en ,stond op de spiritueele beurs en had net mijn droomwoning gekocht met een speciale kamer voor mijn reikitafel.maar toen is ineens mijn leven verandert.. Ik kreeg bevingen, was verstrooid en vergeetachtig. een maand later kon ik niet meer logisch spreken, niet  meer lezen en schrijven. Mijn geheugen en logisch denken alsook het begrijpen was weg. Ik heb mijn tai chi moeten opgeven,yoga en zwemmen, alsook mijn werk. Een jaar lang onderzoeken gehad door neurologen, nooit is het waarom gevonden. Holistisch onderzoek niets gevonden, energetisch alles oke. Niemand weet hoe en waarom. Er is ook geen oplossing voor. ik zit alleen stil in een relaxzetel met mijn rug gesteund. Ik moet ook halfzittend slapen. als ik op mijn rug lig krijg ik spasmen. Lichtflitsen, verkeerde tonen, hard of scherp geluid triggert het; alsook de minste fisieke aanraking; de reden dat in 5 jaar bijna geen fiesiek kontakt heb gehad. Ook niet met mijn man. even mijn rug aanraken, of een vingertop, of mijn nek, hand hoofd, en het begint. deze spiertrekkingen zitten ook op de innerlijke spieren. keel, slokdarm, maag, hart, longen. Totdat het naar mijn hersens trekt, en ik dus kompleet blokkeer. Ik kan een zeer beperkt aantal bewegingen maken, om toch mijn plan te trekken. ik kan niet in mijn handen klappen, handen draaien, niet dansen.Niet meer op een paard zitten of met mijn brommer rijden. geen computerspelletje doen waar ik op snelheid 3 op een rij moet klikken of aanverwante. En ook niet de boeken lezen die ik wil.  Elke beweging, vraagt een grote focus en wilskracht. ik beweeg nooit onbewust om controle te houden  Ik kan nu ongeveer 40 meter stappen zonder loophulp. ondertussen kan ik al 1 A4 tekst lezen. . Als deze niet te ingewikkeld is. En dus eenvoudig schrijven. Dit is ook de reden dat mijn teksten niet zo vloeiend zijn. Mijn schrijven zonder fouten is door hard oefenen ook verbeterd. Alles wat ik nu kan kwestie van taal en het spirituele heb ik in 5 jaar geleerd. Ik zit alleen stil als ik in meditatie ben, en:of kompleet omringd ben door hogere energieën.
Door de veranderde energie van 2013 heb ik nu een terugval. is nu dus ongeveer terug gelijk de tape.
Toen ik dus de vraag van boven kreeg meer openbaar te zijn. vond ik mezelf de minst geschikte die ze konden kiezen.
Ik weet dat sommige mensen jaloers zijn op me, omdat ik zeer nauw verbonden ben nu met hogere lichtwezens en engelen.   En mijn hogere status. Maar de vraag is. wil jij de rest van mijn leven ook hebben? Ik ben 85 Pct van mezelf kwijt. En met de overschot schrijf ik hier teksten om te delen. En ondanks dat ik altijd erbij zet niet kopieëren of herplaatsen. worden mijn teksten elders op een site gezet, zonder dat ik het wist. Dit is intelectuele diefstal. je pronkt met werk van een ander. zonder me zelfs een mail te sturen, om te vragen of het kan.  Elke keer ik iets vindt op een ander zijn site. Hetzij een tekst ,een video, een tekening of een privegesprek onder een andere gids zijn naam;  Wil ik het ogeven. en toen ik deze site begon, heb ik met boven een akkoord gemaakt. Dat wanneer het nu nog gebeurde ik ermee zou stoppen.   Als je een blog wilt, schrijf zelf. Toon zelf wie jij bent, werk voor je eigen beloning vanuit het licht. een zegen kan niet gestolen worden. Je kunt de mensen bedriegen, maar niet de lichtwereld. 
vriendelijke groeten


niet herplaatsen of kopieëren margarethaverbraeken@gmail.comhttp://www.youtube.com/watch?v=F1eCDxklLAg&feature=share&list=UUywyy5ErPThvodz4zM1v2Qg


Leave a Reply.