21-12-2012 naderd, en hoe dichter we bij de datum komen, hoe creatiever men word om rampen en vernietiging van de aarde te voorspellen. nu moeten we goed beseffen dat gedachtekracht zeer sterk is. Wanneer men begint te geloven, stijgd de kans dat het gebeurd. als er genoeg in geloofd word, duwen we de mogelijkheid naar de wereklijkheid.
Een ander aspect van angst creeëren is, dat we heel gemakkelijk te manipuleren valt. Wanneer we in een angsttoestand geraken, geven we onze macht uit handen. Ons rationeel denken stopt, en we  worden volgers. Als er dan iemand roept kom ik help jullie volgen we zonder te vragen.
Een kombinatie van beiden, de mensen in massa laten denken dat de ene ramp op de andere volgt, en het einde nabij is, en een stijgend angst gevoel, maakt dat  de grote massa heel gewillig is,  in het aanvaarden van suggesties, die door  telepatische waves worden rondgestuurd.
Als we ons kalm houden zullen we zien en beleven dat het allemaal wel meevalt. Er is een grote indekking van lichtbroeders, die het lichtgrid, het magnetisch veld ondersteunen. en zelfs totaal onzichtbaar een ruimteship in het gat in het magnetisch veld kunnen hangen om het te overbruggen. Daar waar het aan de grond aan sterke lichtwerkers ontbreekt hangen lichtshepen.
margarethaverbraeken@gmail.comLeave a Reply.