Foto
  einde 2012:

waarom denkt een groep alle doemscerario s en de andere bekijkt alles door een rose bril?
Wel de beide realiteiten zijn zeer realistich. En eerlijk op dit moment gaat het niet goed met de aarde.
Met de aarde bedoel ik niet alleen de planeet maar de totaliteit. vanaf de binnenste kern, tot aan debuitenst astroide gordel. het totale leven van planten, dieren, mensen. regeringen, moraal, sociaal leven, alsook de zeer nabij gelegen dimensies van de inneraarde, en de fijne energie levens van elfen,eenhoorns,zeemeerminnen. de grey s. De wachters end e strijd tussen goed en kwaad.
Fisieke aftakeling is ook energetische aftakeling. De volkswijsheid zegt een gezonde geest in een gezond lichaam. dit telt ook voor onze aarde.

Wanneer de mensheid de richting blijft uitgaan zoals ze vandaag doet. Zal ze zeer vlug op een punt komen dat er geen ommekeer is. Door de roofbouw op de aarde, de vergiftiging van water , grond, en lucht. De roofbouw op de grote wouden die de lucht reinigen. De vernietiging van het dierlijk leven. stevend de mensheid naar een toestand dat er een wereldwijde hongersnood komt. De meerderheid van de mensen zullen van honger sterven. Slechts kleine delen van de aarde blijven bewoonbaar.
De totale mensheid moet dus werken aan het herstel, van evenwicht. De lichtwerkers kunnen dit niet alleen. Om de graad van verlichting van een planeet te meten. mag men niet vergeten te kijken. naar de achter liggende gebieden. Net als de gemiddelde leeftijd word gemeten. door zowel de hoogste als de laagste leeftijd in te brengen. Moet men van alle gebieden op aarde de vibratiegraad inbrengen., en die ligt niet zo hoog als men in de verlichte streken denkt. Er zijn natuurlijk zeer hoge etherische plaatsen. en er zijn zeer hoge vibratie s op aarde. Er is echter geen egaliteit op deze planeet.
Er word hier nog altijd dierenmishandeling gevonden. Menselijke slavenij inbegrepen kinderen. Op vele plaatsen worden mensen hun rechten ontzegd omdat ze vrouw zijn. Of dubbel geslachtelijk.
Licht kinderen en sterrenkinderen worden dagelijks gepest op school. En velen besluiten in hun tienerjaren zelfmoord te plegen. 
Naast onze dagelijkse strijd tegen het duister en de demonen. zijn de mensen niet zo begripvol voor ons  anders zijn.

Verder heb ik nu  ontdekt dat een nieuwe soort zwarte schaduwen die ik nog niet kende. Na het uitschakelen van 2 grote manipulatieve zendmasten. Mensen tijdens de slaap hypnotiseren. Ik werd net wakker door het geblaf van mijn honden wanneer er een poging bij mij werd gestart. 

Dit verklaart het onlogische gedrag van velen. en waarom men dingen blijft geloven zonder onderzoek. De duisteren kennen veel trucken, om hun slag thuis te halen. en ze spelen het spel niet eerlijk.
Er word dubbel gewerkt om deze aarde op orde te krijgen. langs de ene zijde, zijn we bezig deze aarde te herstellen. door intenties te plaatsen over respect van leven. het lichtgrid te ondersteunen,de matrix te herstellen,en de innerplaneet bewoners helpen met de radioactiviteit op te ruimen. De lichtaanwezigheid te verhogen. en de mensen zoveel mogelijk te beschermen tegen duistere  praktijken. We Zijn tezelfdertijd reeds begonnen om de matrix zonder fouten te kopiëren  de energiebanen te dupliceren. kortom we zijn deze aarde aan het dupliceren, om wanneer het verkeerd gaat ze te vervangen. Dit is geen werk dat in een korte tijd kan gebeuren. deze planeet is een zeer ingewikkeld patroon. een samenvoeging van verschillende planeet matrixen. en multidimensionaal  Het kan alleen, wanneer we totaliteit in acht nemen. en de beschadigingen herstellen. Dit vraagt een samenwerking van vele hogere bewustzijnen. die op dit moment nog geen vaste plaats hadden toegewezen gekregen. en vrijwillig hebben afgezien op een bijzondere plaats te aanvaarden. totdat het reddingsplan volledig is uitgevoerd.

margarethaverbraeken@gmail.com  niet kopieëren of herplaatsen aub

Leave a Reply.