Foto
Verbazend, 
mensen willen alles weten over de ruimte,over buitenaardse beschavingen. En zelfs over ander universums. Maar ze sluiten hun ogen voor wat er op deze aarde gebeurd. Ze begrijpen deze mooie aarde niet. Hebben nog niet alle dieren en planten ontdekt. En zijn onverschillig voor levens in andere landen. Ze vernietigen elkaars cultuur omdat ze denken dat de hunne beter is. Voor geld vernietigen ze prachtige dieren. plegen roofbouw op de aarde en op elkaar.  Wat als er wel degelijk een groep mensen erin slaagt de ruimte in te gaan en kontakt maken met andere hoger ontwikkelde wezens, of een minder ontwikkelde planeet.  Wat zullen ze antwoorden op de vragen over onze aarde en onze samenleving. Zouden we niet met schaamrood staan? Gelukkig is er maar 1 waar we verantwoording moeten tegen afleggen, De eerste schepper waaruit alles is ontstaan. en die door zijn liefde en aandacht, ons de vrijheid geeft te leren van onze fouten. Maar we komen in een tijd dat we als aardbewoners ons geen fouten meer kunnen veroorloven  De aarde is 1 stap verwijderd van de ondergang. Wie een kritiek moment in honger heeft bereikt moet vandaag eten. Voor de hond in het asiel die vandaag zal ge-euthanaseerd worden is het vandaag de laatste kans. Voor dieren in de vrije natuur die gereduceerd zijn tot een handvol. is het nu tijd om bescherming.
Het is NU dat we onze aandacht aan de aarde moeten geven. En voor de redding van onze aarde, onze mensheid en al wat erbij komt moeten geven. Daar hoeven we niet op te wachten tot we ontdekt worden door huitenaardsen. want ook hier telt."Het gras is altijd groener aan de andere kan"; buitenaardsen hebben niet de perfekte samenleving. Anders waren ze allemaal galactische meesters. hun wereld is voor hen geschapen en hun toegewezen. Deze aarde is ons aardmensen gegeven. en onze verantwoordelijkheid. Onze meesters zijn er voor ons. Voor mij is dit de supreme lord van alle universums in alle realiteiten en dimensie's en zijn bemiddelaar de kosmische Christus welke de volmaakte liefde en verwerkelijking van God. 

Waarom willen dan zovelen mensen deze mooie aarde. De erfenis van onze kinderen. de gift aan de vrijgeboren. Over dragen aan meesters van andere sterrennevels, die alleen telepatiche communiceren en via channelingen, maar niet zelf incarneren om hetzelfde lot te ondergaan. als zovelen engelen van andere hemelen, bijna lichtmeesters die hun eigen accencie uitstellen ten behoeve van de aard bewoners? Deze aarde is de moeite waard om allemaal onze schouders onder te zetten voor haar redding. Daar hoef je niet voor verlicht zijn. zelfs niet gelovig, of spiritueel bezig. Je hoeft ook niet zoveel te begrijpen. gewoon uitzoeken wat jij kan doen, voor deze blauwe mini knikker in een uithoek van de melkwegstelsel. maar die tot nu toe het allermooiste is van al de sterrennevels in deze realiteit.
in vrede en liefde Margaretha

niet kopieëren of herplaatsen AUB share link
Leave a Reply.