ik wil het verhaal vertellen van mijn thuiskomst.   margaretha verbraeken ( niet kopiëren zonder naamsvermelding)

zoals het begint:
Terug in een eigen lichaam dat me past. Een beetje groter en een beetje slanker. En ook wat voller haar. Met een vlecht over mijn hoofd, en lange staart. Draag een wit stralend kleed, dat licht en met overvloedige stof rond me hangt. Natuurlijk schijnt de zon. Ik voel me blij, eindelijk terug naar huis. Ik geef toe ik heb vaak heimwee. Ik loop dus op de bergen net onder de sneeuwgrens, een smal kiezelpad, kronkelt op de helling. Waardoor je niet echt ver vooruit ziet. een dikke mist vol van energie, schermt de diepte af.  En met me lopen al mijn honden van dit leven. vrolijk snuffelend en spelend met mee. Terwijl ik de kleinste , de kwestbaarste in mijn arm houd, dich tegen mijn hart. Ik heb een grote witte herdersstaf met strik en bloemetjes om het wandelen gemakkelijker te maken. hoe dichter ik mijn dorp nader hoe blijer ik word. Het is een speciale blijheid. Welke ik op de aarde of andere planeten nooit ervaar. Het is de blijheid van te zijn waar ik thuis ben. Veilig en geliefd. Vooral dit is heel belangrijk. Het is wat ik het meeste mis op aarde. o ja mensen zijn lief. tot ze me toch te gek vinden.  Ik hoor hoe ze beweren vanuit het goddelijk licht spreken , en dan ........ gaan ze dieren eten. koeien, paarden,varkens, en sommige zelfs honden. en een sigaret roken, alcohol drinken. Jezus heeft gezegd dat het mocht. Nu mijn Jezus niet. leert hij hier andere dingen als thuis?
Ik wijk af; herinneringen op weg naar huis. zie ik kom uit de bocht en daar in de diepte net onder de zon ligt het dorp. Huizen als tempels in witte marmer. weerspiegelt de zon en schept licht licht licht !!!!! wat heb ik dit licht gemist.  Het speciale aan deze huizen is dat alhoewel ze klein van buiten zijn, ze groots van binnen zijn. Hoe meer je er rond wandelt en liefde uitstraald, hoe groter ze worden en hoe mooier versierd. Ik loop wat vlugger, nu ik zo dichtbij ben is het alsof de tijd vertraagd en alles zeer langzaam gaat. ik kom blijkbaar niet echt vooruit. Maar dan sta ik aan de rand en zie ze herkennen mij. het gezicht van de kinderen licht op. zie ze is daar, ze is daar!!  Jonge vrouwen en mannen allemaal tussen 25 en 30 jaar komen op straat gerend. iedereen is in het wit. Alle vrouwen hebben dezelfde lange witte klederen en de mannen witte yogapakjes. neen wij zijn geen engelen. integenstelling tot engelen hebben wij zwarte haren. De mannen hebben kort zwart haar en snor en baard. de vrouwen zwart tot bruin. wij zijn mensen. Lichtzielen. De kinderen hebben nooit honden gezien. Ze zijn dus heel verbaasd en opgewonden komen ze afgerend. door al dit plezier blaffen en rennen mijn honden hen tegemoet om met hen te spelen. En net als ze in mekaars armen willen springen, veranderen mijn honden ook in kinderen. kinderen die kinderen omarmen als lang gemiste vrienden. welkom thuis. 
Deze thuis leeft voort in mijn herinnering en mijn hart. het is deze herinnering, en de kennis dat ik ooit weer kan gaan, die me laat overleven. Als je deze wereld kent, weet dan hoe pijn het doet wanneer er hier gezegd wordt. je bent nu mens en moet hier blijven voor altijd. Weet dat het pijn doet, als ik moet zien elke dag hoe dieren mishandeld worden ,opgegeten, als ik uitgelachen word en zeg dat het hier niet goed is. als ik weet hoeveel kinderen op straat leven  als ratten, misbruikt, en nog andere dingen. Jullie vertellen over karma? Maar wij hebben niets misdaan als we komen ,deze mooie kinderzielen komen allemaal van een gelijkaardige plaats. om deze wereld te helpen , terug te leren wacht echte liefde is. Wat deze aardemensen niet beseffen is dat we na 1  leven meer trauma 's hebben, en littekens in ons ziel als op 1000 andere plaatsen. we zijn wereldvreemd, doetjes, goedgelovig,te eerlijk, te vriendelijk, te mooi. dus moeten wij veranderen naar jullie normen. Beseffen jullie dan niet mensen? 
Het is de bedoeling dat jullie veranderen en meer worden zoals wij.
niet kopiêren zonder naamsvermelding: margarethaverbraeken@gmail.com
Leave a Reply.