In het oog van de tornado, lijkt het alsof alles rustig en vredevol is. Net als in het oog van een tornado niets aan de hand lijkt te zijn, leven er vandaag mensen op een goede plaats. Ze ontkennen dat het niet goed gaat op de aarde. Ook al komen er bijna dagelijks ontdekkeningen over wantoetstanden op het nieuws.
In werkelijkheid is heel het systeem in elkaar aan het storten .Zonder dat mensen zich voor bereiden om het anders te gaan doen.Het is nu tijd om te kiezen. En het roer om te gooien.Wanneer en nu niet gehandelt word om de vergiftiging, de verkrachting, misbruik van deze aarde te stoppen. is het wellicht te laat. wanneer mensen niet leren terug samen te leven. te stoppen met op grootschalig gebied de leefruimte van dieren in te nemen. En deze daarom totaal uitroeien. Te stoppen met giftig afval te dumpen. is er geen terugkeer meer mogelijk. maar stevend deze aarde naar zijn vernietiging.
Is het eerlijk verlichtte wezens uit te nodigen om deze planeet te redden? Ze verlaten hun thuis,hun familie, hun God,en dikwijls ook hun eigen vorm. Om hier aan het grote reddingdplan te werken.
Ondertussen worden ze op dagelijkse basis gepest op school , wegens hun anderszijn, hun wereldvreemdheid, en wat ze noemen hun idiote denkbeelden. Ze worden gedwongen te buigen door de sociale druk van de massa. Onze mond word gesnoerd. Want nu we hier zijn. Zal het wel zijn omdat we gestraft zijn. of niet goed genoeg gevonden daarboven.
Alleen al door te herkennen dat te leven op deze aarde een straf is. getuigd dat er nog veel te leren valt.
Maar als er van ons verwacht word, ons eigen wezen te ontkennen. Verplicht worden te zwijgen en te luisteren. Is het dan eerlijk om ons uit te nodigen, om te komen helpen? Indien we niets mogen en kunnen doen. En niet naar ons geluisterd word. is het dan eerlijk zoveel opofferingen van ons te vragen?margarethaverbraeken@gmail.com wees fair niet kopiëren en herplaatsen share linkLeave a Reply.