Hier op aarde is een grote verwarring over volmaaktheid in liefde. men denkt dat wanneer je opstijgd en 1 word met het licht. je ineens in een futloos en karakterloos iemand veranderd, die over zich laat heenlopen, en alleen antwoord: ik hou van je. 
Dit is een verkeerde liefde. Liefde is ook de andere op zijn fouten wijzen en je grenzen aangeven. Als je jezelf liefhebt, omring je jezelf met mensen die jou liefhebben, begrijpen en ondersteunen. Zij die jou een slecht gevoel geven hou je uit de buurt. dit is een gezonde eigenliefde. We hebben allemaal een plaats nodig waar we ons goed kunnen voelen.
nu is er ook gerechte woede. wanneer er onrechtvaardigheid word gedaan, zal een lichtziel zeer boos worden. ook het universum. niet alles word met de mantel van liefde bedekt. Als je spijt krijgt van je gedrag en excuses aanbied, of vergeving vraagt, en inspanning leverd om je tekortkoming of fout te herstellen, dan word onmiddelijk alles uitgevaagd.
Soms kan men een fout verschillende keren maken zonder ernstige gevolgen. zoals dronken achter een stuur kruipen. en verschillende malen toch veilig aankomen. maar wat als je iemand doodrijd. denk je dat met enkele tranen en excuses het goed te maken. sommige fouten zijn onherstelbaar. en sommige kansen worden maar 1 keer gegeven.
Deze aarde is vandaag bij wijze van het spreken aan het doodgaan. het is een zinkend schip in het midden van een grote oceaan. nu als jij op dit schip zit, en er komt een reddingsboot, ga je niet moeilijk doen , omdat de plaats waar je zit, niet comfortabel is. neen je ziet de dringendheid in, en grijpt de kans. op dit moment worden veel mensen gevraagd te vertrekken naar andere planeten. Er word hen vaak hulp en begeleiding aangeboden om de testen te doorstaan.
Maar veel noemen zich wel spiritueel, lichtzoekend, hopend, vragend. maar weigeren de kansen, omdat het aanbod niet is wat ze verwachtten. Of de tijd is niet juist. Willen eerst nog wat anders doen.
zij die nu niet bereid zijn om serieuze inspanningen te doen, zullen niet naar andere, beter werelden, of hogere vibratie s gaan. de tijd is nu, en hij is kort.
niet kopiëren zonder naamsvermelding
margarethaverbraeken@gmail.comLeave a Reply.