wat zou je doen, als je ineens je peuter in een mijnenveld ziet voetballen?
Ik denk dat elke mens, hysterish zou roepen en al het mogelijke zal doen haar kleine hier zovlug mogelijk weg halen. Als die kleine tegensputterd, en zich losrukt en wil gaan lopen. Dan word hij met strenge hand en minder zachtzinnig, in veiligheid gebracht.
Op het slagveld waar engelen en lichtstrijders verzamelen om de duistere legers te bevechten. Duiken regelmatig mensen op, Die ons weliswaar willen helpen. Maar alleen zichzelf in gevaar brengen. De eerste keer hebben we enige consideratie voor deze persoon we weten dat hij goedwillend is. Zijn goedwillige aktie heeft alleen het resultaat dat hij in een   netelige situatie beland en ons strijders moeilijkheden geeft .
 Als hij echter steeds opnieuw opduikt op gevaarlijke plaatsen in de strijd, waar hij absoluut niet hoort te staan,  zijn we niet zo zachtzinnig meer. We verkiezen liefdeloos genoemd te worden en onbegrip te hebben. Tegenover de veiligheid van de persoon. Wij weten dat velen ons graag in de strijd helpen. En als jullie ondersteunende aktie' s willen geven, zijn we dankbaar. Het is echter zo dat voor onze veiligheid en uzelf, je eerst degelijk moet getraind zijn voor je in de strijd helpt.  Het is niet de basistaak van het lichtleger ,om voortdurend overmoedigen te gaan redden uit de klauwen van de duisteren.
margarethaverbraeken@gmail.com
Leave a Reply.