Wanneer is genoeg? genoeg is wat je vandaag hebt.. Net zoals wij geneigd zijn  mensen die dank u tegen ons zeggen te bevoordelen, tegen zij die nemen en zeggen heb je niet nog meer? zo werkt ook wat ons toekomt in het universum. We tellen alles op wat we hebben en sturen dankbaarheid uit naar.de goddelijke energie die ons geeft. We zullen meer ontvangen dan dat we steeds uit sturen: ik wil dit nog hebben en dat ook, en ik heb nog te weinig van dat.
Een ander belangrijk punt is delen. Als actief lid van een lichtfamilie hebben we allemaal iets wat we kunnen doen voor het geheel. Ook kleine dingen tellen zoals vuil oprapen dat niet van jou is, een verloren kat of hond vooruit helpen. Vrijwilligerswerk in diverse sociale richtingen. Maar je moet dit doen zonder de verwachting er iets voor terug te krijgen. goede daden doen alleen om je karma te verlichten is nutteloos. Het getuigd van onbegrip over de juiste gang van zaken. alleen wie bereid is te werken voor het heilig plan,zonder beloning of verwachting, krijgt de juiste harteinstelling om inderdaad karma op te lossen.
rationeel klinkt het onlogisch, spiritueel en in het licht is het niet.
Een goede daad of dienst zonder verwachtingen staat nooit alleen, ze  werkt als een vallende dominoketen. jij doet een goede daad, en de volgende doet een goede daad. alleen elke volgende goede daad word groter. dus als de cirkel rond is, komt het terug naar jou. In verhouding alsof je een sneeuwbal van de lawine rolt, en in een lawine veranderd. Als je goede daad echter in je hand houd. smelt, de sneeuw en je blijft met lege handen achter.

niet kopieëren zonder naamsvermelding margarethaverbraeken@gmail.comLeave a Reply.