computerquantumscan    quantumhealing
 Zo een 4 maand geleden, bezocht ik met mijn man een alternative genezer. Mijn man heeft C.V.S. De dokters kunnen niets doen hieraan. Toen deze man dus zei dat hij het kon verbeteren met een nieuwe therapie. Asyra genoemd. dacht ik laat het ons proberen.
Met een computer en magnetische staven werd er een profiel opgesteld van allergieën en zwakke punten in zijn lichaam, en werden medicijnen afgewogen. Toen zei die man dus er is nog iets dat ik wil probreren.
Hij zette een andere computer op, en voerde de naam en geboortedatum en adresgegevens in zijn computer. Ik zag een foto van een lever verschijnen. Toen kreeg ik stekende hoofdpijn.  Alsof er een band met pinnen rondom mijn hoofd werd gelegd en deze aangespannen. zodat de stekels diep in mijn hoofd drongen.Ik schreeuwde van pijn, hield mijn hoofd vast. maar ik werd genegeerd.
In de verte hoorde ik de man iets zeggen over quantumscan en uitlijnen en testen met liefde op ijs. Toen we naar huis reden kreeg ik last van afwezig zijn, wazig zien, zig zag zijden gelijk een dronken iemand en algemene zwakte. ik vroeg dan ook mijn man het stuur over te nemen. thuis ging ik liggen env roeg om naar de man te bellen om het programma stop te zetten en de naam eruit te halen. De man scheepte ons af. zeggende dat ik niet in de computer zat? en alleen problemen ondervond omdat ik in de energie van mijn man hing en op hetzelfde adres woone. Ik moest maar een nacht erover slapen en er zou me reiki gestuurd worden. s morgens was het echter nog erger. weer naar de man gebeld. bijna gesmeekt , er werd gezegdd at de computer afstond. De toestand met me verergerde. ik viel regelmatig in half coma. was deppresief, kreeg zelfmoordneigingen en  als ik wakker werd weende ik dat ik dood wou. Mijn man heet elke dag 3 tot 4 keer gebeld. steeds werd het afgewimpeld en geweigerd de gegevens uit de computer te halen. pas op zondagmorgen toen mijn man in komplete paniek belde dat ik voor dood lag in de zetel en niets meer kon. werd er geluisterd en werden de gegevens uit de computer gehaald. De band rond mijn hoofd verdween en ik voelde terug energie in me stromen. de gevolgen zijn echter immens en destrateus.
Ik was energetisch gereduceerd tot amper menselijk. van 11 actieve chakra s gebonden aan mijn lichaam tot de 18 e in het energetische veld. waren er slechts nog 3 minimaal actief. Mijn vibraties en energielevel stond zo laag als iemand die gaat sterven binnen 2 weken. Onderzoek van mijn quatumbewustzijn wees uit dat al mijn multidimensionele linken waren vernietigd. Al mijn karmabollen waren beschadigt. tot zelf de eerste binnenste bol van oorsprong en zieleplan.
Mijn energetische voelsprieten waren weg, mijn energetische vleugels en mijn etherische boom. Mijn helderziendheid  kompleet wet. Er schoot bijna niets meer van me over.
Ik heb  de hemel en het thuisuniversum hulp gevraagd om me terug op te bouwen. Maar voor ik kontakt met thuis kon maken moest ik eerst mijn vibraties verhogen en mijn chakra s aktiveren. gelukkig had ik op mijn komputer en one line veel onderrichtingen achter gelaten. En ik heb mezelf dus begeleid door al mijn postings en tapes te volgen om terug aan de 7 e chakra te geraken. na het activeren van de 4e chakra werd mijn inner lichtlichaam terug geplaatst. En met het activeren van elke nieuwe chakra werd het inner chrustuslichaam en het inner engelenlichaam teruggeplaatst. met het activeren van de hogere chakra s werd in volgorde mijn uoter lichtlichaam teruggeplaatst met mijn specifieke licht DNA. de volgende christuskleden of lichtlichamen ( totaal van 1+6=7) en mijn engelenlichamen (1+3=4) waarna  er testen bij me gedaan werden vanuit de enrgetische wereld om te kijken wat er nog restte wat er hersteld kan worden, en wat ik terug moet leren.  Voor dit herstelplan was een grote samenwerking nodig door de goden en hemelen van deze aarde, mijn thuisuniversum, verschillende buitenaardsen lichtmeestersen engelen hebben hier aan meegewerkt. net als de christus van deze planeet tot de christus van mijn thuis, en alle tussenliggende stappen.ook de lichtmeesters van deze planeet, nu nog. 
Door het verlagen van mijn vibraties ben ik geinfekteerd geraakt door een massa quantumvirussen, en  daar ik niet meer in lijn stond ook echte virussen. ik heb een longinfektie gekregen. 2 antibiotika kuren gehad en een cortisonekuur. een healing op een spaceship en op een lichtship. En na 4 maand ben ik nog niet kompleet genezen, en ook niet helemaal mezelf. Ik word ook op regelmatige basis aangevallen door demonen nu, en zwarte schaduwen.
Ik heb mijn vleugels terug, maar ze zijn zwakker, mijn voelsprieten zijn er voor 3/4 terug, mijn boom is ook terug geplaatst maar hij is kleiner en met minder vruchten. Mijn heldervoelendheid en energieherkening is minder. Afstand bescherming en healing is nu niet mogelijk zonder one line kontakt. en ik kan ook niet meer plaatsen waar mensen een probleem hebben om opgelost te worden.
Ik heb nog altijd periodes van depressie en angstaanvallen, en ik heb een hoop training en scholing  die ik gehad heb in vorige levens over te doen.
De reden waarom ik dit verhaal vertel, is dat mensen moeten weten dat dingen niet altijd zijn wat ze lijken te zijn. Vaak word gezegd dat je hoger bewustzijn toestemming geeft als ze je behandelen. Zou mijn hogere zelf toestemming geven om mij dit allemaal aan te doen?  Is mijn keuze om getrouwd te zijn en te blijven met mijn man voldoende reden om mij dit aan te doen? wat mij frustreert is , dat wanneer er onmiddellijk gestopt was met het programma te laten draaien toen ik naar mijn hoofd greep me dit allemaal gespaard was gebleven. ik heb zelfs geen enkel excuus gekregen. Alleen onbegrip.
Men steld dit computerprogramma voor als de nieuwe geneeswijze van de toekomst. de waarheid is dat je jezelf weggeeft, in handen waarvan je niet eens weet wat ze met je kunnen doen.
Naast het denken dat een computer energie uit het niets kan creeëren door het woord liefde wat compleet idioot op zich is. we weten allemaal dat een computer geen emotie kent, en ook geen energie creeërt. integendeel hij gebruikt energie. Hij bgerijpt ook niets van multidimensionaliteit, noch van de wet van karma, levenslessen, zieleplan.
maar als hij jou kan rechtzetten, aan de andere kant van de aarde; Welke macht heeft hij dan om jou te vernietigen? Wat als deze computer een virus heeft of gehackt wordt? een programmacrasch heeft en jou fout herschrijft gelijk het met mij gebeurd is? Als jij het laat doen, begrijp je dan het verband dat ineens jou man, vrouw of kind ernstig ziek word of dood gaat? Of als ze joug ebruiken om anderen te voeden met  hun helende energie
Wat als iemand ongevraagd jou gegevens in de computer steekt, want ze zullen het wel aan je hoger bewustzijn vragen. zeggen ze.
Je moet hen vertrouwen. Maar als het mis gaat ben jij de pineut, en je staat er alleen voor.
Deze quantumscan zoals het noemt is een sprookje, dat tot drama 's leid. natuurlijk lees je veel positief.
Lang heeft men ook gezegd, dat roken niet gevaarlijk was voor de gezondheid. Nucleaire energie is nog steeds zogezegd ongevaarlijk en milieuvriendelijk, ook al weten we ondertussen beter. Pesticiden waren de oplossing tegen schadelijke insecten en verzekerde een goede oogst, de gevolgen ervan zien we vandaag.
Vermageren zonder op je eten te letten, alleen door een pil te slikken? velen beklagen het hun nu.
Deze quantumscan heeft de macht je op te bouwen of te breken. Niet alleen voor dit leven maar al je volgenden.  Hoe lang zal het duren eer de techniek zal gebruikt worden in het leger? de gevangenissen? In de oorlog, door tirannen? in heropvoedingsprogramma s? Wat als jij het bent die ze gebruiken om de andere te voeden?  terugkijkend op het verleden van de mensheid niet lang dus.
dit artikel mag gedeeld worden mits mailvermelding margarethaverbraeken@gmail.comLeave a Reply.