Foto
We leven in een tijd dat het ene schandaal na het andere bovenkomt. Dit is het resultaat van" het openen van boeken.." In het licht kan niets verborgen blijven.
De gevolgen van daden, volgen veel vlugger als voorheen.
Het is ook tijd om veranderingen. Veranderingen kunnen alleen gebeuren als men herkent wat fout loopt. je weet dus hoe het niet moet. ,en dan moet je bedenken hoe het wel moet.
Indien je een normaal mens ben. Heb je basisverlanges voor gelijke kansen aan iedereen. Een degelijk dak over je hoofd. gepaste kleding. gezonde voeding.Aan betaalbare prijs . Onderwijs. liefde geborgenheid. we verlangen naar een wereld zonder vrees waar we kunnen vrij in wandelen zonder bang te zijn aan gevallen te worden, vermoord bestolen. een regering die voor haar burgers zorgt .Kortom waar iedereen gerespekteerd word.en zichzelf ten volle te ontplooien. Deze maatschappij komt niet uit het niets. het vraagt pioniers die hard werken en het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is. Deze wereld moet niet wachten op een wonderlijk ingrijpen van boven. die moet het zelf doen. Van zodra de meerderheid zich laat leiden door het principe doe de ander wat je wilt dat jou gedaan In plaats van de gedachte:Hoe kan ik die gebruiken om geld te verdienen; Begint te verandering. het is mogelijk. begin eraan. niet morgen maar vandaag!!!!
margarethaverbraeken@gmail.com
Leave a Reply.