verwerpelijke praktijken in omgang in spirituele prensentatie s en samenkomsten
In mijn onderzoek van wat er zoal gebeurd, heb ik op samenkomsten dikwijls ondervonden, dat de mooie zachte muziek en setting. In aanvang inderdaad je rustig maakt en in de mood brengt. Dan net voor de opkomst van de persoon, voel ik aan mijn hoofd de manipulatieve vibraties. het brengt de mensen in een toestand dat ze bereid zijn te ontvangen en geloven. Tijdens de introductie voel ik het indringende pogingen om zich van mijn denken meester te maken. En of dit niet genoeg is. Tijdens de toespraak zie ik allerlei codes in me gezet, en symbolen, zonder dat me het gevraagd is. Of zelfs zonder dat het gezegd word.
Nu ik weet dus wat met me gebeurd. De argeloze zoekende mensen niet. Zij worden op een weg meegesleept buiten hun wil om. niet wetende. Als ze geluk hebben komt er iemand op hun pad, die genoeg ontwikkeld is om hen verder te helpen. Als ze tegenslag hebben, bepaald deze tekens en code' s hun verder leven, en ook het volgend leven. Ikzelf heb minimum 3 dagen nodig om deze tekens en code s te verwijderen. En soms 3 weken tot 3 maanden.
Ook dit soort mensen noemt zich lichtwerkers, witte magiërs, priesters van een bepaalde orde. En vinden dat dit een geoorloofd gebruik is. om mensen verder te helpen.
 Echter daar al deze dingen gebeuren zonder de mensen te verwittigen. of zonder hun goedkeuring. is dit een inbreuk tegen de heilige wet. Men kan zich niet beroepen dat ze het wel wisten, en het in hun karma vastgelegd was dat ze zouden komen. Het lag in ieder geval niet binnen mijn keuze. noch in mijn karma.
Zij die op deze manier werken. overtreden de wet van vrije wil en keuze. Het is verkeerd om een mens op een of andere manier te dwingen iets te geloven of een pad te gaan. Ook al geloof je dat jou weg de enige is.
De regeling om mensen zonder toestemming energie, healing, of codes toe te zenden. Is strikt bepaald. als er duidelijk tekenen zijn van mindcontrole, entiteits overname of brainwashing.
uitzondering is ook: als je de persoon goed kent, en alhoewel hij in een toestand bevind zich niet te uiten, je weet dat hij je toestemming zou geven.
Ik heb het hier niet over liefde en troost. zuivere liefde, troost mag altijd gegeven worden
Verder heb je ook het ongevraagd  lezen van mensen. Nu mag  je best mijn energie scannen ( en van anderen) met je energetische voelsprieten. Ik ervaar echter dat de meerderheid van mediums, hun 3e oog of de 6e chakra hiervoor gebruikt. Ze zitten in mijn hoofd, of in mijn zonnevlecht. als ik ze laat doen ben ik 3 dagen ziek. als ik me spiegel zijn zij 3 dagen ziek. Nu als het met mij gebeurd, zullen ze het ook met andere doen. Dit is misbruik maken van het 3e oog. Dit dient niet voor zulke zaken. het is ook het schenden van privacy. Het is niet omdat je iets kan doen. dat je het ook mag doen. Het 3e oog dient om dingen energetisch te zien. en als extra aanvulling boodschappen in beelden te ontvangen. 
Pas als je de volledige controle hebt over al de 12 chakra s, kan je het 3e oog gebruiken om energie te richten naar een visiulisatie. tot die tijd, mag het 3e oog alleen gebruikt worden om te visualiseren en energie dient door de handpalmen gestuurd te worden, of via het hart.
Je mag ook niet ongevraagd intenties doorsturen. Hoe oprecht je intenties ook zijn. Het zijn jou intenties. Als je ze naar boven stuurt, zal men van daaruit kijken wie resoneerd en vandaaruit naar de gepaste personen sturen. Tot voor kort bestond dit probleem niet. mensen hadden de gewoonte te bidden. in gebed gaat het wensen en de intenties naar omhoog, en komt gezuiverd terug bij wie het aanbelangd. ook energie werd zo gestuurd. Op deze manier is je energie altijd zuiver voor de ontvanger en op het gepaste level. op deze manier ondervind ikzelf ook alleen maar voordelen als mensen me energie of intenties sturen. Wanneer er echter rechtstreeks energie gestuurd word. Is deze energie van het niveau van de zender. Als deze persoon naar een lagere vibratie zend, is er geen probleem. als hij naar een hogere vibratie zend wel dus.
Alles komt eigenlijk neer, op het respect voor de ander zijn pad. ieder pad is even individueel als ons DNA. We zijn unieke entieteiten. en ons pad is even uniek.  Geef een ander het recht zijn pad te gaan, zonder het moeilijker te maken dan het is. 

margarethaverbraeken@gmail.com (niet kopiëren zonder mailsvermelding)Leave a Reply.